Welkom bij de oudervereniging!

Welkom bij de Oudervereniging van Dalton College Voorburg! Wij zijn hier om de relatie tussen school, leerlingen en ouders te versterken en bij te dragen aan het optimaliseren van het leerklimaat. Als ouderraad zetten wij ons in om de participatie en betrokkenheid van ouders in en om de school te vergroten om daarmee een bijdrage te leveren aan een leeromgeving waarin iedere leerling maximaal tot ontwikkeling kan komen.

Onze Doelstelling

Onze belangrijkste doelstelling is het bevorderen van een positieve samenwerking tussen school, leerlingen en ouders. We streven ernaar om een omgeving te creëren waarin open communicatie, betrokkenheid en ondersteuning centraal staan. Door samen te werken kunnen we helpen het leerklimaat op Dalton College Voorburg verder te optimaliseren, zodat elke leerling de beste kansen krijgt.

Documenten en verslagen

Vergaderverslagen van de afgelopen periode staan gereed en zijn beschikbaar om te downloaden.Tevens kun je ons jaarverslag vinden met een overzicht van al onze activiteiten. Tot slot staat ook de specificatie van de vrijwillige ouderbijdrage weergegeven.

Onze en jouw betrokkenheid

Betrokkenheid bij de Oudervereniging is op allerlei vlakken mogelijk. Of het nu gaat om deelname aan de beroepenmarkt of het participeren in het bestuur, jouw inzet wordt zeer gewaardeerd. Neem gerust contact met ons op via ouderraad@daltonvoorburg.nl voor meer informatie.

Subsidiemogelijkheden

Subsidiemogelijkheden zijn altijd beschikbaar voor initiatieven die het leerklimaat en de betrokkenheid van ouders bij Dalton College Voorburg bevorderen. Meld jouw idee aan met het onderstaande formulier en we nemen je mee in de volgende ronde.

Agenda en Planning

Blijf op de hoogte van alle komende vergaderingen van het bestuur, de planning van informatieavonden en andere activiteiten via onze agenda. We kijken ernaar uit om je daar te verwelkomen!

Heb je vragen, suggesties of wilt u meer informatie? Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Samen kunnen we bijdragen aan een nog betere leeromgeving op Dalton College Voorburg!

naam rol
Naud Wirtz Voorzitter
Stephan Kuijf Penningmeester
Ferry Hogeboom Secretaris
Coline Slotboom Lid
Selina Wijnen Lid
Natali Lid
Linda van der Steenhoven Lid
Rogier Welwig Lid